Kennel Mini Amores

 
Til tider kan det være aktuelt å sette en hund ut på fòr.

Det er fordi at vi ønsker å gi hver hund den oppmerksomhet og kjærlighet den virkelig fortjener til enhver tid.

Om du/dere mener dere kan være bra fòrverter for en hund som skal settes ut, ta kontakt og fortell hva du kan tilby vår hund.
Din familie-arbeidssituasjon og hva du kan tilby en liten venn i huset i mange år fremover.

Det kan være at vi har både voksne og valper som skal settes ut på fòr men ta kontakt så kan vi se om det er noen vi har ledig for en slik avtale.

Helfòr avtale:
Du vil få hunden helt gratis, men til gjengjeld forplikter du deg til å stille hunden til rådighet for oss som oppdretter og eier når jeg ønsker å bruke den i avl eller utstilling.

Dine forpliktelser er å ta godt vare på hunden på normale betingelser, med det menes at dere står for dyrlege sjekk, forsikring, fòr osv.

Avtale for tisper er at vi skal ha et viss antall kull før eierskapet blir overført dere. Antall kull blir vurdert utifra hvem hund det er men som regel skal vi ha totalt 3 kull på tispen.
Avtale for hanner er at vi skal ha avlsretten et viss antall kull eller til hannen har nådd en viss alder før eierskapet blir overført.

Ved fòravtale på tispe skal hunden komme hjem til meg for parring men kan reiser hjem til fòrverten i 7 uker. Ca 1-2 uker før forventet fødsel vil tispen bo her hos oss og bli her til valpene er minimum ca 8 uker gamle og de klarer seg selv.

Utgifter ved henting/bringe hunden til utstilling og parring tilkommer meg.

Halvfòr avtale:

Dette innebærer at du får hunden til halv pris, men til gjengjeld er de samme betingelsene som hel fòr men forskjellen er at da skal jeg ha rett til
1-2 kull på tispen, hanne kan jeg brukes til avl og utstilling til en viss alder på hannen før eierskapet blir overført til fòrverten.

Hjemmebesøk:
Jeg har rett til å komme på besøk å se hunden i  dens daglige liv.

Jeg kan ta hjem hunden umiddelbart og samarbeidet opphører dersom den
- Underskrevne avtalen ikke blir overholdt.
- Hunden utsettes for misshandling eller vanskjøtsel, dette gjelder hele hundens liv- også når fòravtalen opphører.

- Ønsker fòrverten ikke å ha hunden lenger, skal den tilbake til oss og ikke selges videre eller settes bort til andre uten vårt samtykke i hele avtaleperioden.
- Brudd på avtaler vil bli anmeldt.

-Utgifter ved eierskifte står ny eier for.
- Fòrvert står selv for utgiften som forsikring, veterinær-/vaksine utgifter og fòr.

Unormale store utgifter som ikke dekkes av forsikringen, utenom utgifter til utstyr og fòr- som overskrider kr. 5000,- betales det 40% av meg og 60% av fòrvert.
Det er ikke lov å videreselge hunden!!

Dere bør ikke bo for langt unna Østlandet!!

mini-amores.Com © 2007-2014 • Privacy Policy • Terms of Use

www.Mini-Amores.com